Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2009. április 9., csütörtök

Piros virág

Ez az egyik kedvencem, és főleg azért mert nem minta alapján fűztem, hanem magam jöttem rá a megoldásra, egy már korábban látott, kész ékszer alapján.
A gyűrű alapja 6 darab piros, Swarovski szívecske, amelyek együttese olyan, mint egy virág. Nagyon mutatós, és ha irizáló szívekből készül, akkor még jobban csillog-villog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése