Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2009. szeptember 10., csütörtök

Keresztezett gyűrű rózsaszín-kristály színösszeállításban

Ez a fazon nagyon szépen mutat felvéve.

3 megjegyzés:

 1. Szia anami! Nagyon tetszenek az alkotásaid. Jómagam is fűzögetek Swarovski gyűrűt. Egy kérdésem lenne. Hogy tudnék ugyanilyen gyűrűt csinálni? Kérlek írd meg nekem erre a címre:
  mregii2@gmail.com
  Köszönöm!
  Tobábbi sok sikert!

  VálaszTörlés
 2. Szia nagyon tetszenek amiket készítettél. Én is szeretnék egy ilyen szép gyűrűt készíteni. Megkérhetlek, hogy írd meg nekem az elkészítését? Erre a címre: alegindi@freemail.hu
  Előre is köszönöm!
  üdv: Alexa

  VálaszTörlés
 3. Szia Annamária!
  Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is a mintát szeretném elkérni tőled, mert a képről nem sikerül megfűznöm. Nagyon ügyes vagy.
  Ildi
  pappilda@gmail.com

  VálaszTörlés