Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2009. október 20., kedd

Medusa nyaklánc

Azt vettem magamon észre, hogy időnként nem tudok szabadulni egy-egy színkombinációtól; a fekete-arany most egy ilyen, ebben az esetben egy csipet natúrral ékesítve.
A következő ékszer már nem ez a színegyüttes lesz! :-)

Hosszabb állású, télen is a meleg pulóverekhez jól illő darab. Pillanatnyilag nincs rajta kapocs, mert átfér a fejen, de igény esetén teszek rá. A láncot próbáltam cifrázni egy kicsit, de végülis nekem így tetszik, hogy nincs rajt semmi.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép,igazán tetszik!!!Szerintem jó párosítás,még kár lenne abbahagyni!

    VálaszTörlés