Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. április 8., csütörtök

Aranyvirág

Éppen a napokban gondolkoztam, hogy a blogom neve már nem fejezi ki feltétlen a benne szereplő ékszerek stílusát. Annak idején, amikor létrehoztam az oldalam, a Swarovski ékszerek bűvöletében éltem (amelyek szépségét persze most is csodálom), aztán jött a peyote, amivel fantasztikus csodákat lehet létrehozni, az utóbbi időben pedig Lakota Mágia hatására az ásványok felé fordultam, és e kapcsán a RAW technika is előtérbe került. Itt viszont Edit ékszerei tettek rám nagy benyomást, és terelgettek ebbe az irányba (is).
Most egy kicsit hű leszek a blog eredeti nevéhez, és felteszek egy Swarovski rivoliból, és biconokból készült medált, amelynek mintáját Panka tette közkinccsé, amit ezúton is szeretnék neki megköszönni.
Az enyém kicsit szögletesebb lett, gondolom amiatt, hogy csiszolt gyöngy helyett Swarit használtam.

8 megjegyzés:

  1. Meseszép lett, beleszerettem! :) Gyönyörű ez az arany szín, és szépen csillog, gratula!

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép lett,igazi elegáns darab!

    VálaszTörlés
  3. Múltkor én is pont azon gondolkoztam, hogy már nem feltétlenül a swarovski a fő profilod :-)))
    Sőt, én pont azt szeretem benned, hogy mindig meg tudsz lepni valami újdonsággal! Mindig gyönyörűséges ékszerek kerültek ki a kezeid közül, akármelyik technikához nyúltál! Ja, a medál gyönyörű lett!!!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett!!!Jó látni "újrahasznosítva" a mintát:)Nálam sikere van:)Köszönöm,hogy megfűzted:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett a medál!
    Örülök, hogy "benne van a kezem" abban, hogy egyre több ásványos ékszert készítesz! :-)
    És teljesen egyetértek Edittel, abban, hogy mindig újat tudsz mutatni, bármihez is nyúlsz!
    ...én meg jövök, nézegetem, és akarva, akaratlanul "lopok" belőle ezt-azt.:-))))

    VálaszTörlés