Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. április 13., kedd

Kelta csomó

Na, ez majdnem kifogott rajtam... És sajnos, nem is lett tökéletes! Ráadásul ha ismét megfűzném, sem tudom, mit rontottam el, illetve mit kellene másképp csinálni, hogy megkönnyítsem a munkámat. Ha valamelyikőtök már megfűzte, és tud tanácsot adni, szívesen venném. Ha esetleg, valamikor a távoli jövőben lesz kedvem még egyszer megfűzni... :-)))
A színei - hogy is mondjam csak - nem éppen nyáriasak (csoda, ebben a véget nem érő esőben?!), és kicsit számomra szokatlan a színvilága, de a dobozomban egymás mellé keveredett ez a szivárványos lila, és zöld, és tetszettek egymás mellett.

13 megjegyzés:

  1. Na, ezzel kb. én is így jártam, sokat küszködtem vele, mégsem lett tökéletes, de nem tudtam rájönni, hogy miért! Ezért le sem fényképeztem. Pont ebből a lilából csináltam meg én is. Biztos a gyöngy a hibás! :)))

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik, és a színe is szép!!!
    Tanácsot persze nem tudok adni!:-)))

    VálaszTörlés
  3. Én még nem mertem nekiállni, szóval tanácsot én sem tudok adni, de nekem nagyon tetszik így!!!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem tök szép lett, én nem látom rajta a hibát, főleg mert még nem mertem neki állni, szóval csak csodálom azokat, akik mertek. :)

    VálaszTörlés
  5. Én sem tudom mi a bibi:(Talán picit rövidebbnek kéne lenni,ezáltal tömzsibb is lenne,de ez csak tipp!!!Még én sem készítettem el a kelta csomót!!!
    Szerintem szép,főleg,ahogy ékszer kerekedett belőle!!!Gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  6. No, én pont mostanság vágyok egy kelta csomóra :) Szóval készüljek fel a nagy kihívásra???
    Amúgy nekem tetszik a Te változatod, s a színét is kedvelem :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett!!! Nem vagyok szakértő, ezért a hibát sem látom. Mindenesetre elég bonyinak tűnik. :-)

    VálaszTörlés
  8. :))) Kifogott rajtad?! Szuper lett! A mintáját már én is beszereztem, de még sose mertem belevágni! :))))
    Nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen! Igazából nekem a törés nem tetszik, ami a közepénél megjelenik. Tegnap láttam egy másik kelta csomót élőben, az is ilyen volt, úgyhogy lehet, hogy ennek ilyennek kell lennie?!
    Piky, igazából a második oldalát nehezebb fűzni, amikor a csomót már nem tudod rugalmasan ide-oda tologatni, és a közepéhez már nem igazán férsz hozzá.

    VálaszTörlés
  10. Szerintem a színe is és a formája is tökéletes! :) Alíz

    VálaszTörlés
  11. Na igen,azt hiszem,én is azért nem fűztem még meg.Nagyon mutatós,csak olyan kis bonyolultnak tűnik,de amúgy meg olyan jól néz ki,ha kész!!!

    VálaszTörlés