Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. szeptember 28., kedd

RAW-os hosszú lánc



Egészen megkedveltem ezt a technikát... A lánc formáját Panka egyik lánca ihlette, és örülök, hogy végre megfelelő helyet találtam ennek a 4 levelű lóherére hasonlító, szintén RAW-val készült medálnak, ami a "kész van, de nem tudok vele mit kezdeni" témájú dobozkában heverészett közel 1 éve.

14 megjegyzés:

  1. Nekem is van ilyen dobozkám,amiben mostanában csak gyűlnek,a "majd valami lesz belőle elemek"!Szerintem tuti lánc lett,a "lóhere"pedig különösen!Örülök az ihletettségednek:)

    VálaszTörlés
  2. Amindenit! Nekem ez nagyon bejön!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is van ilyen dobozkám, de az enyémben nincsenek ilyen szépségek! :-) Gyönyörű lett a nyakláncod!!! Nagyon tetszik a formája, a színe...mindene!

    VálaszTörlés
  4. Nekem miért nincs ilyen dobozkám? Pedig jó lenne, ha ilyen lóheréket teremne! Amivel nem tudok mit kezdeni, azt sajnos szétvágom. Lehet, hogy nem kellene? Egyszóval nagyon ötletes a láncod, a lóherét különösen kedvelem! :) Alíz

    VálaszTörlés
  5. qué hermosura de Raw!!
    felicidades!!

    VálaszTörlés
  6. Nekem is nagyon tetszik, kellemes meleg színeket választottál!!!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik, imádom ezeket a színeket!!! Nagyon mutatós, szép nyaklánc kerekedett az elfeledett medálból!!!
    :-)))

    VálaszTörlés
  8. Csodaszép lett! Igazi meleg, őszi színek. :-) A lóhere medál mintáját el lehet kunyizni? Nagyon beleszerettem. Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen! Valóban jól tud jönni egy ilyen dobozka. :-)
    Vervian!
    Az Interneten már nem emlékszem az elérhetőségére, de átküldöm e-mailben, alapvetően 4 szívet dolgoztam össze az oldalán peyote technikával.

    VálaszTörlés
  10. Csodaszép lett ez a lánc!!! A lóhere zseniális!!!!!!!!! :-)

    VálaszTörlés