Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. november 23., kedd

Játék!!!

Elkészült végre a meghirdetett játék nyereménye. Mivel múltkoriban a csillag forma sokaknak tetszett, és egyébként is jön a karácsony, emellett a motívum mellett döntöttem. Már korábban szerettem volna közzétenni, de a rivoli hiányzott belőle. Így is van még 1 hét a sorsolásig, úgyhogy ha tetszik, van még idő jelentkezni. :-)

14 megjegyzés:

 1. Most vettem csak észre, hogy játékot hirdettél. Megyek én is beállni a jelentkezők sorába, mert gyönyörű ez a medál!:)

  VálaszTörlés
 2. Hűűű, de gyönyörű!!! Nem lenne rossz, ha hozzám vándorolna! :-D

  VálaszTörlés
 3. Szépséges lett ez a medál! Szívesen hordanám!:-))

  VálaszTörlés
 4. ...gyönyörű színeiM... :-)))))

  VálaszTörlés
 5. Hű, ez az én nyakamban is jól mutatna, nagyon szép!

  VálaszTörlés
 6. Szép! Szívesen megnyerném!:)

  VálaszTörlés
 7. Szia:-)
  Én is szívesen megnyerném:-)

  VálaszTörlés
 8. ÓÓóóó de szééééép!Imádom a színeit!!!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép lett.örülnék neki én is!

  VálaszTörlés