Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2011. október 17., hétfő

Cinzia karkötő

Hűű, még a képszerkesztő program használatával kapcsolatban is zavarban vagyok... :-) Sokat nem fűztem az utóbbi időben, és a blogot is elhanyagoltam. Most már igyekszem ezen a téren is utolérni magam. Sajnos, a munkáitokat sem tudtam úgy nyomon követni, ahogy szerettem volna, és ez úgy tűnik, így marad még egy ideig... Nem mondom, hogy nem hiányzik, de az anyaságnál azért akkor sincs szebb.
Ezt a karkötőt Dia leírása alapján készítettem, bár a gyöngyök nem az előírtak mindenütt, csiszolt helyett teklát használtam, és a közepére 3 mm-es Swarikat fűztem, kása helyett. Így azért mégis jobban csillog. A minta itt található: kreativvagyok.hu

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a karkötő, de leginkább annak örülök, hogy újra hallani-látni, rólad-tőled!!!
    :-)))

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy újra látom a munkádat és hallok Felőled! :) A karkötőd szuper színű! :) Alíz

    VálaszTörlés