Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2009. december 28., hétfő

7 dolog magamról...

Pankától és Edittől kaptam ezt a díjat, ezúton is szeretném megköszönni, igazán megtiszteltek!
Tehát 7 dolog, amit megosztok magamról:

1. Nagyon család centrikus vagyok, mindennél fontosabb számomra, hogy a kisfiam és a férjem jól érezzék magukat.

2. Hajlamos vagyok arra, hogy ebbe is, abba is belekapjak, sok minden érdekel, emiatt előfordul, hogy felületesen foglalkozom valamivel, de elmegy a kedvem tőle, mert sok idő, és energia kell ahhoz, hogy mélyebben beleássam magam. A gyöngyfűzés már biztosan nem ilyen!

3. Egyébként kitartó vagyok, ha valami mellett elkötelezem magam...

4. Nem tartom magam a szó hagyományos értelmében vallásosnak, de valamiféle felsőbbrendű hatalomban, nevezzük akár Istennek, akár a Végzetnek, hiszek.

5. A kisfiam néha számítógép Matyinak hív. Tény, hogy hajlamos vagyok ott felejteni magam a számítógép előtt.

6. Szakmámat tekintve közgazdász vagyok.

7. Bánt az, hogy úgy érzékelem, mostanában az emberek elidegenednek egymástól, és nem közelednek egymáshoz, hogy sok esetben az Önös érdek, és a pénz irányítja a dolgok folyását...

Akiknek a díjat tovább szeretném adni:

3 megjegyzés: