Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2009. december 2., szerda

Jégkirálynő

Minta: Sherezade

Készült hozzá nyaklánc, és fülbevaló is:


Mire a fülbevaló elkészült a fényviszonyok már nem voltak megfelelőek, így inkább fekete-fehérben teszem fel, még az is jobban visszaadja a valóságot, mint az a sárga tónusú kép, amelyet készítettem a fényképezővel:

3 megjegyzés:

  1. Köszi, Edit! A hatásodra a romantika karkötőt is elkészítettem, illetve folyamatban van. A "romantika" része már megvan, a többihez még hiányzik a hozzávaló. Hamarosan azt is feltöltöm.

    VálaszTörlés
  2. De, jó! Kíváncsian várom !!!

    VálaszTörlés