Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. június 22., kedd

Esküvői nyaklánc 3.

Még akkor készítettem, amikor a másik kettőt - levezetésképpen, de eddig mindig elmaradt a kép feltöltése. A Swarovskis könyvben találtam a leírását, és habár fűzésügyileg nem egy bonyolult darab, szerintem igazán mutatós.

10 megjegyzés:

 1. Eddig mindegyik esküvői ékszeredre azt írtam, hogy az összes eddig látott esküvői darabnál sokkal-sokkal jobban tetszik, hát most is ezt írhatnám. Nagyon finoman elegáns esküvői nyakláncokat készítesz, imádom őket. :) Alíz

  VálaszTörlés
 2. Elegáns és szép!!!..megint...mint mindig!
  :-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon finom,nőies,kis csilli!Gyönyörű!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon légies gyönyörűség!Dróttal fűzted,hogy így megtartja a formáját?
  Képzeld Anami,a hétvégén kezemben tartottam két ékszeredet is:)Hát egy élmény volt,olyan jó volt megfogni:))De tényleg.Megláttam a gazdija tatyojában és egyből ráismertem a fekete 3swaris ezüstös nyakidra:))És a galaxydat is megcsodáltam.Nagyon precíz mindkettő!Gratulálok.

  VálaszTörlés
 5. Légiesen finom darab! Gyönyörű. :-)

  VálaszTörlés
 6. Hát ez valami csodás, nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen, Lányok!
  Panka, igen drótra fűztem, illetve a közepén szita van.
  Háááát, nagyon kicsi a világ! :-) Örülök, hogy élőben sem okoztak csalódást az ékszereim!

  VálaszTörlés
 8. Huuu istenem,ez valami tüneményes:)))Na,simán hordanám,mert olyan kis sejtelmes,fincsi!!

  VálaszTörlés