Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. június 10., csütörtök

Virágkoszorú


12 megjegyzés:

 1. Milyen üde, nyárias a színe, a formája is tuti! Igazi nyerő darab! :) Alíz

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett, remek színekkel! :)
  Már olyan sokaknál láttam ezt a virágkoszorút, van esetleg elérhető mintája, vagy csak alkalmazzam a kb-ra leleséses technikát? :)

  VálaszTörlés
 3. Csodálatosan válogattad össze a színeket!!!
  Káprázatos ékszert készítettél. Nem lehet vele betelni.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! Imádom a színeit! :)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen!
  Évi!
  A következő oldalon megtalálod a leírást:
  http://www.artbeads.co.kr/recipes/?s_code=ABAA&s_pcode=70101241

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép!Most mindkét oldala tetszik:)Egyformán:)Kérdezhetek valamit?Rendelni szoktál gyöngyöket,vagy nálatok Győrben van szuper gyöngyboltotok?Szépek az alapanyagok,és kíváncsi lennék rá,honnan szerzed be.Én általában a gyöngyélettől rendelek,csak náluk nincsen japán 11/0 kása.És elég rossz,hogy több helyről kell begyűjtenem az alapanyagokat.Köszi,Panka.

  VálaszTörlés
 7. Panka!
  Nálunk Győrben van egy jó gyöngyös bolt, ráadásul 2 utcára tőlünk. :-) Webshopként is működik, de azt hiszem, nem minden van feltöltve a webshopba, ami egyébként a boltban van. www.gyongymagia.hu
  Írok üzit...

  VálaszTörlés
 8. Olvastam az üzit,válaszolok,emailben.

  VálaszTörlés
 9. Gyönyörű színösszeállítás, csodás darab lett.

  VálaszTörlés