Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. december 9., csütörtök

Karikás-rivolis medál

Ismét az arany-bronz bűvöletében élek... Sajnos, a láncrészhez elfogyott az anyagom, de jövő héten remélhetőleg tudok beszerezni matt fekete kását, és akkor a befejezem, de addig is megmutatom a medálrészt.

11 megjegyzés:

 1. Gyönyörű!!!Nyerő párosítás!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik !!!Milyen láncot fogsz készíteni a medálodnak???

  VálaszTörlés
 3. Nagyon mutatós, ötletes,tetszik a színösszeállítása is!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szuper!Én is imádom a bronzot mostanság:)Annyira megszerettem,hogy mindig kell,hogy itthon legyen belőle,bármihez rakható és nagyot dob egy egyszerű ékszeren is!

  VálaszTörlés
 5. A bronz nekem is nagy kedvencem, a medál gyönyörű!!!
  ...Te aztán tényleg nem tétlenkedsz!!!
  :-)

  VálaszTörlés
 6. Ez a két szín együtt nagyon rendben van! Szuper a medálod!!!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szeretem Nálad ezt a színösszeállítást. Arról nem is beszélve, hogy az én peyote karikáim sohasem lesznek ilyen szabályosak és szépek! Gyönyörűen fűzöl! :) Alíz

  VálaszTörlés