Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2011. február 22., kedd

Bogyós nyaklánc 2.


Ez egy szolidabb változat, mind színben, mind formailag. :-) Rövid állású, igyekeztem úgy beállítani, hogy a "tök beüljön" a nyakon található gödörbe, ami az én vékony nyakam esetén végül nem sikerült...
Horgolás mintája Peetje blogjában megtalálható.

10 megjegyzés:

  1. Nekem ez a szolidabb jobban bejövős,főleg ezzel a horgolt nyakival együtt!!!!Szuper lett!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper!!!Jól illik a bogyó a horgolthoz.

    VálaszTörlés
  3. Ez valóban picit szolidabb,lágyabb színvilág,nem oly vakító mint az előző! :)
    De azért ezen is megakad az ember szeme! :)
    Szépséges lett!
    Gratula!

    VálaszTörlés
  4. Ez tökéletes lett!!! Mind színeiben, mind fazonjában nagyon tetszik! Jó ötlet volt, hogy a kupak után tettél még egy swarit. Egészen feldobja az amúgy is nagyon szép munkádat. Már "sima" bogyóként is ez tetszett a kupacból és most megkapta méltó társát!

    VálaszTörlés
  5. Hú de csodás színeket választottál!!!

    VálaszTörlés