Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2011. február 3., csütörtök

Fülbevalók

A fülbevalók nálam mindig mellőzött szerepet kapnak, pedig olyan mutatósakat lehet készíteni... Az elsőt kérésre fűztem a romantikus hurka mintája alapján, a másik kettő már régebb óta készen van, valamiért elmaradt a feltöltésük. A csillag különösen tetszik, de sajnos nincs párja, mert a matt szürke delicám elfogyott, és azóta sem sikerült beszerezni. Szóval, lehet, hogy végül mégiscsak egy nyaklánc dísze lesz?! :-) A leírást egyébként köszönöm Niro-nak!

9 megjegyzés:

  1. Jaj de nagyon jól néznek ki!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók!Rendkívül tetszik a csillag,fülbevalónak még nem is láttam.Van a közepében valami?

    VálaszTörlés
  3. Igazán mutatós mind a három!
    Nekem azt hiszem a gömb a favorit!
    És én azt hiszem a helyedben megvárnám amíg lesz gyöngy a csillag párjához,mert az fülbevalónak rendkívül különleges,és egyedi!
    Kár lenne "bezúzni" egy nyakláncba! :)

    VálaszTörlés
  4. Törékenyek, szépséges párosok :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek lettek!!! Nálam a bogyós füli a favorit! :-)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen!
    Évi! A csillag belseje üres, de én elég szorosra húzom a cérnát a peyote-nál. Mindamellett ez a minta elég stabil ahhoz, hogy ne kelljen kitömni, szerintem.

    VálaszTörlés
  7. Mindegyik nagggyon szép, a bogyós különösen tetszik!!!

    VálaszTörlés