Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. február 12., péntek

PIF ajándékom Hajnitól

Köszönöm szépen, Hajni, megérkezett az ajándék, amit fűztél nekem. Tetszik nagyon, azért is, mert ilyent én még soha nem készítettem. Szép a színösszeállítás, és a teklagyöngyök nagyon odaillenek, gyönyörű! Szívesen fogom viselni.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen,örülök,hogy tetszik!!:-)A színei szerintem is jól harmonizálnak!! Beleszerettem egy kicsit én is :-)!!!A mintát meg egyszerűen imádom!!Azért is készítettem ilyet,mert te más fazont szoktál,mondjuk kicsit féltem,hogy majd tetszik-e?!!
    Viseld egészséggel!!

    VálaszTörlés