Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. március 8., hétfő

2 in 1 háromszög medál


Minta: Peetja, a leírást itt megtaláljátok.
Műanyag teklákat tettem a belsejébe, de az Ildi-go blogjában olvastam, hogy ő vatelinnel bélelte ki, legközelebb kipróbálom. Jó ötletnek tűnik!

9 megjegyzés:

 1. Szia Annamari! :) Nagyon szépségesek a háromszögeid! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól néz ki! Én kínai kását szórok bele, hogy dundi legyen :-)

  VálaszTörlés
 3. De jó ötlet, hogy ilyen dundi:) így még nem is próbáltam a 3szöget. Nagyon jó!!!

  VálaszTörlés
 4. Jó ötlet a kínai kása is, úgyis van itthon a régi időkből, amikor gyöngy és gyöngy között nem tudtam különbséget tenni... :-)
  Köszi a dicsérő szavakat, Lányok!

  VálaszTörlés
 5. A vattától, vagy szivacstól olyan lesz, mint egy kis gyöngypárna, a sarkokat is jobban kilehet vele tölteni. Biztosan tetszeni fog!

  A 3 közül nekem a fehér a kedvencem és tetszik, hogy nem a megszokott módon függesztetted fel.
  Ügyi vagy!

  VálaszTörlés