Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. március 3., szerda

Csere-bere, fogadom, többet vissza nem adom... :-)


Krisztitől (Lakota Mágia) kaptam ezt a gyönyörűséges karkötőt, nagyon örültem neki, és azóta is rajtam van. :-)
Az ajándék, amit cserébe szántam neki, már postán van... Köszi, Kriszti, még egyszer! ;-))))

5 megjegyzés:

 1. Szép kis karkötőt kaptál! Kíváncsi vagyok, hogy Te milyen szépséget csináltál cserébe :-)

  VálaszTörlés
 2. Hát még én milyen kíváncsi vagyok!!!Szó sem volt róla, hogy ide felkerül, arról nem is beszélve, hogy nyomatékosan kértem, ne küldj cserébe semmit! Ugye Anamiiiiiiiiiii!!!!???
  Azért örülök, hogy tetszik, remélem beválik, és hamar kifejti pozitív "hatását"!:-))))))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépséges!!! Végre egy ötletes felhasználása az ásványdarabkáknak. (A splitter láncoktól a hideg kiráz)Kíváncsi vagyok, a Te csomagocskádban mi lakik!

  VálaszTörlés