Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. március 9., kedd

Megérkeztek a PIF ajándékok

Tegnap feladtam, és ma mindenki megkapta a magáét! :-)) A fogadtatás pozitív volt, úgyhogy nagy kő esett le a szívemről.

Muttery-nak, Évinek az alábbi láncot küldtem, a karikáimhoz mindig írt megjegyzést, így a forma úgymond adott volt, próbáltam egy kicsit merészebb színösszeállítást használni, hiszen az ő ékszereiben ez nagyon tetszik nekem, így a zöldet párosítottam a téglavörössel, és addig alakítottam a sorrendet, amíg számomra tetszetős végeredmény született:

Gabriellának készített nyaklánc kapcsán egy kicsit gondban voltam. A színválasztásnál egy bejegyzése segített. Ugyanakkor el szerettem volna egy kicsit mélyedni a RAW technikában is, így a 2 hatás következtében ez a bohókás lánc született:

Ildo-go részére pedig ezt a láncot küldtem. Az ő esetében is komoly előtanulmányokat folytattam :-), és bukkantam egy olyan információra a blogjában, hogy kedvence a kék-zöld párosítás, ennek jegyében készítettem a nyakláncot MU-Okno medáljának mintájára:

Sokat gondolkoztam, milyen ajándékokat készítsek, és sokszor elbizonytalanodtam az ékszerek készítése közben, de végül úgy tűnik, tetszik a Lányoknak. :-))) Használjátok egészséggel!!!

12 megjegyzés:

 1. Eszméletlen jók lettek az ajándékok,mindegyik nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon kreatív megoldások!!! Szuper jók lettek!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon köszönöm,Nekem tökéletesen eltaláltad!!!Mindig is nagyon tetszettek a karikáid!Holnap Én is felteszem a blogomba!Köszönöm!!!

  VálaszTörlés
 4. Szerintem is nagyon szuperek lettek, nem csoda, hogy örültek a lányok! :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem is tetszenek a meglepik:)Nem tudnék választani,talán a karikák:)Nem kis tanulmányt folytattál:)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű és nagyon ötletes ajándékokat készítettél!

  VálaszTörlés
 7. Nem csodálom, hogy tetszik mindenkinek a sajátja, hiszen fantasztikusan jól néz ki mindegyik!!! :-)))

  VálaszTörlés
 8. Mégegyszer köszönöm szépen, még mindig tetszik! :) Fel is fogom avatni! :)

  VálaszTörlés
 9. Csodálatosan szépek lettek!!!

  VálaszTörlés