Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. január 22., péntek

3 szőlőszem rendel

Nagybzsuzsa leírása alapján készítettem ezt a medált, és az első sikeres próbálkozás után kipróbáltam kevesebb számú gyönggyel is, és ez lett a végeredmény:A nyaklánc 2 oldala nem egyforma színű, habár olyan nagy eltérés nincs, a kis szőlőszemek sötétebbek az egyik oldalon.

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett!Én is nézegetem már egy ideje,nagyon tetszik ahogy összeraktad.

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű!!! A színek is nagyon tetszenek!

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is nagyon szép lett!Múltkor valaki feltöltötte a gyöngyklubra,én is lementettem magamnak:)Így együtt hárman jól mutatnak,klassz ékszert készítettél.

  VálaszTörlés
 4. Hűűű! Nagyon szuper nyaklánc! Tetszenek ezek a szőlőszemek, már én is kacsingatok feléjük! :)
  Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 5. Ez nálam is a gyönyörű kategóriába tartozik, és akkor még a színeiről nem is beszéltem! Nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett, gratulálok! Jó ötlet volt a "kicsinyítés":)

  VálaszTörlés