Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. január 30., szombat

Kagylókorongos fülbevaló

A héten nem voltam túl termékeny, egyrészt az egyéb teendőim is felhalmozódtak, másrészt az ötletek megvalósításáig sehogy sem jutottam el.
Ezek a kagylókorongok - nem túlzok, ha azt mondom - évek óta ott lapultak a dobozomban, nem tudtam, mit kezdeni velük, és most végül ezt a feltűnő fülbevalót fabrikáltam belőlük kb. háromszor annyi idő alatt, mint egyébként...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése