Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. január 25., hétfő

Vénusz születése

Ahogy elkezdtem fotózni az ékszert, jutott eszembe ez a kompozíció, a kristály színű Swarovski tisztasága, szépsége miatt.
Persze ehhez az ékszerhez nagy fűzéstehetség nem kellett... :-) Nikkelmentes, antiallergén fülbevaló alapot használtam hozzá.

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges! Egyszerű, elegáns, csodaszép! :) Nekem nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Éppen a tisztasága, egyszerűsége teszi nemessé!!

    VálaszTörlés
  3. Egyszer már írtam ide megjegyzést, de elillant, vagy csak én voltam figyelmetlen:))) A füli nagyon tetszik! Gyönyörű, elegáns! Nem kell mindent túlcicomázni, hogy jól nézzen ki:)

    VálaszTörlés