Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. január 30., szombat

Ágas-bogas, kagylós karkötőEzüst láncra rögzítettem sok-sok különböző formájú fehér kagylógyöngyöt, és lila, türkiz színű üveg- és teklagyöngyöket, valamint pár ezüst színű fémvirágot. A virágmotívum egyes lila gyöngyöknél is visszaköszön.
A láncon 2 db türkiz ásvány is megtalálható!
A karkötő hossza: 17 cm, amely a lánchosszabbítóval növelhető

Ez ugyanaz a történet, mint a kagylókorong, igyekszem felhasználni a régi készleteimet, és ki kellett próbálnom ezt a fajta ékszerkészítést is. Ebből egyelőre elég volt, és visszatérek a gyöngyfűzéshez.

3 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, klasszak a színek is! Szeretem a szerelőpálcás ékszereket is, de azért a gyöngyfűzés az egész más!

    VálaszTörlés
  2. De jóóóó! Nagyon szépséges, vidám kis karkötő! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik! Vidám kari, szép színekben!

    VálaszTörlés