Blogom célja

Saját fotó
Győr, Hungary
Egy időre a gyöngyfűzés mellett köteleztem el magam, kedves korszak volt ez számomra. Majd visszatértem a munka világába, és sajnos ez az elfoglaltság háttérbe szorult. Ugyanakkor az alkotói tevékenység továbbra is része – ha nem is a mindennapjaimnak – de az életemnek. A számok világa a munkaterületem, és a kreatív, teremtő tevékenységek azok, amelyek ellensúlyozzák a bal agyféltekés gondolkodásmódomat, és kiegyensúlyozottságot, önfeledtséget, sikerélményt jelentenek számomra, valamint örömet mindazoknak, akiket a végtermékkel megajándékozom. Erre a mentalitásra nevelem a gyerekeimet is, akik a különböző alkalmakra mindig készülnek egy kedves kis művel, hiszen két kezük munkája sokkal kedvesebb.

„A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”
Antoine de Saint-Exupéry

2010. január 20., szerda

PIF

Mérinél láttam a játékot, és rövid gondolkozás után úgy döntöttem, szeretnék részt venni benne. Jelentkeztem még Krisztinél és Hajnalnál.
A szabályok:
1. Bárki jelentkezhet, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki bejegyzést ír ezzel kapcsolatban, ajándékot fog kapni tőlem, amely elkészítésére, és tovább adására 365 nap áll rendelkezésére.
3. A résztvevőknek vállalniuk kell, hogy ők is kiteszik a blogjukba ezt a felhívást, ezzel folytatva a sort.

7 megjegyzés:

  1. Szia! Igyekszem az ajándékod mennél előbb elküldeni ill. elkészíteni, légyszíves küldd el nekem pontos címed és neved, mailban, hogy tudjam postázni ha elkészült! negelem@freemail.hu Köszi Üdv Méri

    VálaszTörlés
  2. Én szeretnék veled játszani! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez lesz az első ilyen játékom!Benevezek rá!

    VálaszTörlés
  4. Köszi, hogy jelentkeztetek! Várom még a harmadik önként jelentkezőt... :-)

    VálaszTörlés
  5. Én jelentkezhetek még játékra? Csak egy helyen jelentkeztem eddig, viszont közzétettem a PIF-et és már postázás alatt van a 3 ajándékom.
    Nem nagyon értem a szabályt.

    Hm? 8)

    VálaszTörlés
  6. Persze, légy üdvözölve! :-)
    Először én is azt hittem, hogy csak 1 helyre kell jelentkezni...
    Nos, akkor megvan a 3 jelentkező, már kezdtem aggódni. :-)

    VálaszTörlés